Radiolarmsystem

Facebook
Twitter
LinkedIn

HUR RADIOLARMSYSTEM FUNGERAR – Du kan också läsa mer här
Ett trådlöst larmsystem är ett flexibelt trådlöst säkerhetssystem för inomhus- och utomhusbruk och består av olika sensorer som öppning, rörelse- eller brandvarnare, som är installerade av elektriker i och på byggnaden. De upptäcker inbrottstjuvar och överför denna information till larmcentralen via radio. Larmcentralen sänder sedan en extern siren eller telefonsändare för att larma området eller ett larm- och servicekontrollcenter. Det är också möjligt att utlösa ett sirenlarm i byggnaden eller ett förlarm utanför.
LARMSYSTEM HAR FUNKTIONEN
Att slå inbrottstjuvar till flykt
Boende varnar
uppmärksamhet på miljön till det drabbade objektet
FÖRDELAR MED RADIOLARMSYSTEM
Trådlösa larmsystem installeras utan kabeldragning

E-mobilitet – eller läs mer här
BÖRJA PROFESSIONELLT GÅ IN I FRAMTIDEN. MED EN PARTNER SOM VET HUR MAN VÄNJER SIG
Elbilar har nu blivit redo för serieproduktion, vilket gör att deras antal på våra vägar ökar märkbart. Industrin har också gjort sin hemläxa med stort engagemang när det gäller infrastruktur, så att utbyggnaden av ett omfattande nätverk av laddanläggningar skjuts framåt med högt tryck. Så vägen är tydlig för att ta itu med den mobila revolutionen med nödvändig professionalism.
I samarbete med vår elgrossist, olika tillverkare och våra duktiga elektriker kommer du att utveckla individuella koncept för att komma in i e-mobilitet.
Vare sig i stor skala eller som ett enda projekt, rekommenderar vi dig omfattande i alla frågor som måste beaktas.

Elektriska
NYINSTALLATION OCH INSTALLATION AV DIN BEFINTLIGA ELTEKNIK
Våra elektriker tar hand om din elinstallation i och runt Stockholm. När du bygger elektriska system kan du räkna med våra specialister. Vi installerar inte bara dina nya linjer och installerar distributörer, armaturer eller andra elektriska apparater, utan tar också hänsyn till din säkerhet och vidtar skyddsåtgärder vid behov.
Efteråt kommer vi gärna att utföra en e-kontroll med dig regelbundet och är tillgängliga 24 timmar om dygnet i händelse av fel av dina elektriska system.

Modernisering
MODERNISERING AV DINA ELINSTALLATIONER OCH RENOVERING AV GAMLA BYGGNADER
Planerar du en gammal byggnadsrenovering eller en allmän modernisering av dina fastigheter? Våra elektriker tar gärna över en grundläggande modernisering eller renovering av din elinstallation.
Vi är inte bara specialiserade på elinstallationer, utan våra elektriker kan erbjuda dig ”omfattande paket” och modernisera dina antenner, telefon- och intercom-system, din datoriserade kablar, belysningssystem, elektriska värmare och varmvattenapparater.
Våra eltekniker i Stockholm och det närliggande området står alltid vid din sida för senare underhållsarbete eller vid eventuella fel, e-kontroller eller andra nya installationer.
Belysning
Belysning
Från det mysiga ljuset av ett ljus till den lysande inredningen i en hotell lounge: ljus fascinerar, lockar och skapar en stämning som knappast något annat medium. Med kombinationen av olika ljuskällor påverkar du upplevelsen av ett rum och skapar därmed en mycket speciell ljusstämning. Det gäller även innanför dina egna fyra väggar. I en sådan ” ljusdesign” ger oberoende ljuskällor olika typer av ljus:
Rumsljus för den grundläggande ljusstyrkan
Accent ljus för att betona enskilda zoner
Stämningsljus för att skapa en specifik atmosfär
För att uppnå en hög ljuskvalitet används kvalitetsegenskaperna hos visuell prestanda, visuell komfort och visuell atmosfär i ljusdesign och viktas olika beroende på rummets användning. Optimalt planerade och använda, energieffektiva belysningssystem skapar idag en harmonisk atmosfär av högsta ljuskvalitet.

Data och nätverk
Nätverk
Om du har flera datorenheter (dator, bärbar dator, tablet, PC) är det ofta klokt att ansluta dem till ett nätverk.
Läs mer om dagens funktioner i ett nätverk. För att bara nämna några kan Internet-åtkomst användas av alla enheter. Delning av maskinvara, till exempel skrivare eller lagringsmedia, kan minska kostnaderna.
Säkerhetskopiering av data förenklas och kommunikationen optimeras totalt sett genom enkelt datautbyte. Ett textdokument kan till exempel redigeras på valfri dator i ett nätverk. Så du kan vara säker på att dina data alltid är uppdaterade, eftersom ändringar i det här dokumentet alltid lagras centralt i en katalog. Naturligtvis eliminerar detta också behovet av dataöverföring via CD, USB-minne eller liknande lagringsmedia.
Fördelarna är därför inte bara i det lägre inköpspriset för hårdvara och mjukvara, men också i lägre underhållskostnader. Ett hemnätverk öppnar många möjligheter som kan användas nuförtiden av hårddiskinspelare, nätverksaktiverade spel, nätverkslagring, videosystem etc.

BK-anläggningar
BK-ANLAGEN, antennsystem
De dagar då kabel-TV-system bara användes för att sända TV- och radioprogram är sedan länge förbi. Under tiden är det också möjligt att använda antennnätet för höghastighetsanslutningar och telefoni. När våra elektriker planerar, installerar eller optimerar en befintlig anläggning har vi rätt lösning för dig.
Planering av anläggningar för en- och flerfamiljshus
Utfodring av SAT-system

Mer att upptäcka

Transport av pall på morgonen

Ni kommer inte att tro mig. Minns ni att jag för ett tag sedan skrev att jag fått ett väldigt märkligt telefonsamtal