Experter inom plattsättning

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bättre att gå direkt till experten: Plattsättarna Stockholm
Som plattsättare i Stockholm har vi stor erfarenhet av kakelarbeten. Vi hjälper dig gärna redan i planeringsfasen. Diskutera dina planer med oss och visa oss tillämpningsområdet. Vi ger dig råd om val och önskad mängd brickor, informerar dig om de tekniska detaljerna för plattan och beräknar arbetstiden. Vi håller i ständig kontakt med dig under arbetet och kan reagera flexibelt på dina frågor eller förändringar. Hos oss kan du vara säker på att du kommer att få professionellt utförda kakelarbeten inklusive slutstädning från det utförda arbetet. Här ser allt snyggt ut, sitter perfekt och varar i decennier. Vi garanterar dig om att du kommer vara nöjd.
Vad du kan förvänta dig av Plattsättning Stockholm
Som skickliga hantverkare behärskar vi alla områden inom kakelarbeten. Även ovanliga underlag, som gamla trägolvbrädor, är inte någon match för oss. Bli en designer av din omgivning med oss och inspireras av vårt utbud av tjänster:
• Flisarbete av alla slag inomhus och utomhus
• Renovering av badrum (komplett)
• Inredningsdesign
• Balkong och terrassarbete
• Mosaik, mosaikläggning
• Naturstenstenar, naturstenläggning
• Gips- och avstrykningsarbete

Kakel har varit populära inom inredning sedan forntiden. Deras mångfald av varianter öppnar otaliga möjligheter för privat utvidgning av badrum, kök, vardagsrum, balkonger, uteplatser och en mängd olika kommersiella och allmänna utrymmen. Kakel kan tjäna både funktionella syften och tjäna som dekor. De finns i flera material som keramik eller natursten. Deras färger, ytstrukturer och format lämnar inget att önska. Kakel kännetecknas av deras lättskötsel och hållbarhet.
Å ena sidan är kakel en produkt som är lätt för kunderna att förstå. Å andra sidan måste kakelplattorna sättas i händerna på en professionell plattsättare i Stockholm.

Ditt kakel i Stockholm – Kakeldesign
Badrumsrenovering Stockholm
Det tidigare våtrummet för personlig hygien förvandlas i allt högre grad till en yta där du stortrivs. Även små, avsiktligt utformade badrum kan skickligt omvandlas till attraktiva underhållstempel. Vi mäter ditt badrum ned till det sista hörnet, lyssnar på dina önskemål och klargör om eller i vilken form allt kan implementeras. Vi vet hur komfort och funktionalitet kan kombineras perfekt. Vår erfarenhet säger att en lösning alltid kan hittas.
Till och med en totalrenovering eller en ombyggnad till ett tillgängligt badrum stoppar oss inte. Du gör helt enkelt din beställning hos oss och vi tar hand om allt annat.

Inredning i Stockholm
Plattläggning är också efterfrågad för utbyggnad och renovering av interiörer för bostäder. Det finns mycket bland de många dekorerna och materialen i plattorna som inte ger upphov till tankar om badrummet eller köket, men kan kombineras optimalt med vardagsrumsmöbler eller mattor. Vare sig det bara är vissa väggar eller hela golvet: plattor i ett vänligt färgtema skapar en mysig atmosfär. De avger värmen från golvvärme perfekt till rumsluften. För allergiker förbättrar kaklade interiörer livskvaliteten. Även i detta kakel arbete samarbetar vi med hantverksföretag från andra områden från vårt beprövade nätverk.

Kakelarbeten på balkongen och terrassen
Utomhusområden som balkonger eller uteplatser utgör särskilda utmaningar för kakelarbeten. Beroende på säsong och väderförhållanden påverkar ytorna ytan, värme, frost, solsken och fukt. Det finns också föroreningar i luften som kan påverka. De olika lasterna gör byggnadsmaterialen porösa eller spruckna.
Göteborgs plattsättare gör först en platsanalys. Då vet de vilka plattor och vilken installationsteknik som passar bäst för din balkong eller terrass. De utför alla arbeten professionellt och överlämnar balkongen eller terrassen när den är precis som kunden vill ha den.

Mer att upptäcka

Transport av pall på morgonen

Ni kommer inte att tro mig. Minns ni att jag för ett tag sedan skrev att jag fått ett väldigt märkligt telefonsamtal