Flyttfirma i Stockholm

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flyttfirma Stockholm & Göteborg

Byter du hem och behöver hjälp med att flytta? I Flyttgruppen hittar du den bästa bundsförvanten att utföra flytten av ditt hem snabbt och säkert.

Att göra en flytt är en uppgift som innebär att lägga största möjliga uppmärksamhet på uppgiften och med hjälp av lämplig förpackning som säkerställer skyddet av dina objekt och ett idealiskt fordon så att de inte tar skada när de flyttas. Därför är vår flyttfirma den perfekta att ta hand om det och erbjuda dig en pålitlig och kvalitet service.

Vår erfarenhet och bana har lärt oss att känna till de bästa de förpacknings- och klassificeringsteknikerna, att tillämpa nödvändiga säkerhetsåtgärder för montering och demontering av dina möbler, elektronisk utrustning eller apparater och att dessa inte lider någon skada. Vår flyttfirma har också speciella maskiner som lyftkranar som gör att vi kan hantera dina varor i alla utrymmen.

Kontakta oss!

Vi gör flyttar för individer i Stockholm

Vår flyttfirmas kompletta flyttservice står till ditt förfogande om du behöver göra en flytt i Stockholm eller till någon destination nationellt eller internationellt.
Vi erbjuder dig oklanderlig service, med vilken dina tillhörigheter kommer att vara säkra hela tiden och kommer att transporteras till din destination i de bästa händerna. Vi har ett brett utbud av fordon som tillåter oss att göra en liten övergång till en högre volym och där varorna alltid kommer att resa säkert. Vi vet att dina personliga saker är viktiga och vi vill att de ska komma perfekt till sin nya plats.
Genom att ge mervärde till vår tjänst, vill vi erbjuda dig en möbellagringstjänst i Stockholm och omgivningen, vilket gör att du kan lagra dina varor med 24 timmars övervakning och tillgänglig 365 dagar om året när som helst när du behöver hämta den. Njut av denna tjänst under en kort tid eller under en obestämd period, hålla dina tillgångar i perfekta lagringsförhållanden för den tid som krävs.

Flyttar för individer anpassade till dina behov
I Flyttgruppen arbetar vi både lokalt, nationellt eller internationellt och transporterar dina möbler och tillhörigheter till alla destinationer med maximal effektivitet. Du kan lita på att vår flyttfirma transporterar dina varor från Mellansverige till var som helst med största professionalism.

Vår kompletta fordonsflotta och våra kundanpassade lösningar för var och en av våra kunder gör det möjligt för oss att transportera alla typer av varor och utföra överföringen på ett säkert sätt för att säkerställa att dina varor är under optimala förhållanden, oavsett om det är en kort eller lång sträcka du måste resa.

Våra flytt-tjänster
Vår flyttfirma är ledande inom vår bransch tack vare kvaliteten på de tjänster vi erbjuder, eftersom vi helt anpassar oss efter dina behov genom att erbjuda dig lösningar speciellt utformade för din flytt.
Våra specialiserade arbetare vet hur man packar, klassificerar, etiketterar, transporterar, monterar eller demonterar och installerar alla typer av föremål, vilket säkerställer att de behandlas som du skulle behandla dem själv, med största omsorg.

Komplett
För din bekvämlighet kommer vårt team på flyttfirman att ta hand om hela processen genom att välja rätt lådor och förpackningar för varje produkt, demontera dina möbler, elektronisk utrustning och apparater, sortering och märkning var och en av dem så att de är organiserade. På så sätt kommer vi att få full kontroll och större säkerhet över alla hans saker. Denna tjänst garanterar dig ett snabbt och bekvämt flytt som sparar tid.

Flexibel
Vi är fast beslutna att anpassa sig till varje kund, vi vet att varje flytt är annorlunda och vi vill möta deras behov nej.
Du kan packa dina tillhörigheter själv och vi kommer att transportera dem till din destination, lämnar dem på plats och redo för användning, inklusive apparater och elektronisk utrustning. Eller så kan du välja att bara flytta dem till ditt nya hem.
Oavsett vilken typ av överföring du anställer med vårt företag, är vi säkra på att det kommer att bli en stor upplevelse för dig som kommer att spara tid och pengar, eftersom vi erbjuder dig det bästa priset du hittar på marknaden alltid har kvalitet som premiss.

Ekonomiska
Om din flytt är av liten storlek, med ett litet antal paket, erbjuder vår flyttfirma dig en mycket ekonomisk service med vilken du kommer att ha dina personliga tillhörigheter på kortast möjliga tid och på det säkraste sättet. Vi kommer att anpassa våra tjänster och pris efter dina behov genom att ge dig högsta kvalitet och professionalism.

Begär en inflyttningsoffert
Begär en offert enkelt och snabbt genom att skicka oss följande information:
Ursprung och destination för dina varor
Om montering och demontering av möbler, apparater och elektronisk utrustning krävs.
Om du behöver oss för att packa dina varor, klassificerar vi och/eller märker dem.
Den typ av varor och kvantitet (volym, vikt, om mer eller mindre bräcklig, om du behöver hiss för stora objekt som inte kan demonteras).
Förvaring av möbler.
Datum för överföring.
Andra specifikationer.

Mer att upptäcka

Transport av pall på morgonen

Ni kommer inte att tro mig. Minns ni att jag för ett tag sedan skrev att jag fått ett väldigt märkligt telefonsamtal