Något om fasadrenovering

Facebook
Twitter
LinkedIn

Min historia om fasadrenovering har varit ett återkommande tema senaste tiden här. Jag har berättat om hur jag kommit att hamna i branschen och allmänna tankar om det. Faktum är att det har kommit in en väldig massa frågor efter senaste inlägget. Jag tänkte därför att jag skulle besvara några av dem här. Det känns onödigt att bara en person ska få svar om flera undrar samma sak.

Hör gärna av er i kommentarsfältet om ni har några frågor om fasadrenovering. Jag ska försöka svara på dem till nästa vecka.

Var det alltid självklart att jobba med fasadrenovering?

Nja, det skulle jag väl inte säga. Missförstå mig inte: Jag gillar att jobba med fasadrenovering väldigt mycket. Byggprojekt överlag har alltid intresserat mig och det kändes alltid som att jag skulle ditåt på något vis. Fasadrenovering blev det mer av en slump. Jag kände att jag prickade rätt direkt när jag började jobba.

Vad gillar du mest med fasadrenovering?

Det är en svår fråga att svara på, i alla fall med ett svar. Det finns flera olika aspekter som jag gillar väldigt mycket. Till att börja med tycker jag att jag har världens bästa arbetskamrater. Detta är förstås fristående från själva jobbet med fasadrenovering. Jag tycker väldigt mycket om de människor jag arbetar med och är glad att de finns i mitt liv. En annan aspekt som är oerhört viktig för mig är resultatet. Jag känner faktiskt att jag får göra skillnad. Jag tror att detta är bra oavsett vad man jobbar med. Vi förnyar faktiskt staden genom det vi gör. Resultatet går att ta på.

Tror du att du kommer att jobba med fasadrenovering resten av livet?

Det är en svindlande tanke tycker jag. Att tänka sig att man ska syssla med exakt samma sak resten av sitt arbetsamma liv. Jag vill därför inte fundera över huruvida jag kommer arbeta med fasadrenovering jämt. Kanske? Kanske inte? Det får tiden utvisa. Jag är 31 år gammal och mycket kan hända under åren som kommer.

Är du duktig på fasadrenovering?

Ja, men det skulle jag väl säga att jag är. Man blir väl någorlunda vass på sitt kneg när man sysslat med det dag ut och dag in i ett decennium.

Jag hinner inte besvara några fler frågor om fasadrenovering just nu. Återkommer gärna med fler om ni tycker att det är givande.

Mer att upptäcka

Transport av pall på morgonen

Ni kommer inte att tro mig. Minns ni att jag för ett tag sedan skrev att jag fått ett väldigt märkligt telefonsamtal