Nybyggnad, hus, lägenhet eller ett färdigt bostadsområde – Fasad Kenta tar över renoveringsarbetet

Facebook
Twitter
LinkedIn

Oavsett om det är gammalt hus eller nybyggnad, hus, lägenhet eller ett färdigt bostadsområde – Fasad Kenta tar över renoveringsarbetet. Från rådgivning och planering till materialanskaffning och utförande – hos oss får du alla tjänster från en enda källa.
Du kan vara säker på professionellt genomförande och smidig kommunikation. Vår byggchef kommer att ge dig råd på plats utan skyldighet och förverkliga dina önskemål. Med vår hjälp kommer din egendom snart att lysa i en ny prakt!

FASADRENOVERING I STOCKHOLM
Ditt objekt i en ny mantel.
Färgen är sprucken och ful eller gipset håller på att falla sönder? Inga problem – vi renoverar objektfasader på ett fantastiskt sätt. Oavsett om målning eller hela leveransen med en lämplig fasad isolering: Med fasadrenovering i tankarna har du klivit in i Fasad Kentas lokaler kommit till helt rätt kontaktperson.
Ibland är skicket på husets fasad så dåligt att med en ny färg inte görs ensam. En omfattande fasadrenovering inklusive reparationsarbete är nödvändig. Det är viktigt att notera att vissa krav måste uppfyllas så snart mer än tio procent av fasadytan måste förnyas. Det innebär att för många äldre byggnader måste hela fasaden isoleras vid en fasadrenovering. Undantag gäller för småhus eller tvåfamiljshus vars ägare har bott i huset sedan 2002 eller längre. De omfattas inte av detta system. Stora hyresfastigheter kan dock inte undvika en sådan energisk renovering.

För att återställa den skadade fasaden på ditt objekt till en ny prakt kräver en djupgående bedömning av skadan. Är det bara lite sprucken färg, visar fasaden små sprickor, gipset smular sönder eller finns det ens fukt i fasaden och murverket?
Vad som än är sant, kräver all denna skada individuell behandling, kräver djupgående expertis och, naturligtvis, rätt material. Från Fasad Kenta får du en omfattande inventering och ett erbjudande om det nödvändiga arbetet inom fasadrenoveringen som ska utföras. Det spelar ingen roll om det är ett enfamiljshus eller stora hyresfastigheter. Vi har referenserna! Vi har kunskaperna! Vi kan fasadrenovering.

FASADMÅLNING
Förmodligen den som bara behöver ett nytt lager färg. Naturligtvis är utsendet bara en anledning att måla en fasad. Ett professionellt lager färg är naturligtvis också avsett att skydda fasaden från väderpåverkan och utgör i slutändan en inte obetydlig ökning av fastighetens värde. För med ett bra lager färg kan du fördröja omfattande renoveringar av gipset under lång tid. Beroende på fasadens natur är den korrekta målningen av fasaden också en utmaning. Slutligen måste murverket befrias från lös färg och gips, primas och målas om. Beroende på objektets storlek är även en byggnadsställning nödvändig.
Renovera fasaden
Om det redan är för sent för en enkel målning, är du också på rätt plats på Fasad Kenta för omfattande renoveringsarbete på din byggnadsfasad. Naturligtvis är fokus för vår utvärdering och våra åtgärder alltid att bevara det befintliga ämnet så bra som möjligt. Här repareras sprickor och vid behov betraktas en isolering. Men du kan också tryggt sätta hela putsning av föremål i våra händer. Vi väljer ut de bästa materialen för projektet till ett överkomligt pris och har de yrkesverksamma som vet hur man handskas med dem. Boka ett möte på plats med oss.
Vad kan fasadrenoveringar vara till hjälp för?
Det finns många anledningar till att det krävs en fasadrenovering på fastigheten – och vi kan hjälpa dig med dem alla. Det kan finnas många förklaringar till varför vi rekommenderar en fasadrenovering eller en ommålning av fasaden. Som vi tidigare nämnt kan det handla om alltifrån det visuella till det ekonomiska. För vem vill inte investera i en byggnad som man tror på och som skapar värde både för ägaren och för beskådaren. Några anledningar till en fasadrenovering i Malmö som vi vill lyfta fram är följande.
• Spara energi och bidra till miljöskydd
• Spara mer energikostnader genom att byta ut gamla fönster och dörrar samtidigt
• behöver ett mindre värmesystem
• Skydda fasaden mot väderintag
• öka värdet på ditt objekt
• göra objektet till ett blickfång

Mer att upptäcka

Transport av pall på morgonen

Ni kommer inte att tro mig. Minns ni att jag för ett tag sedan skrev att jag fått ett väldigt märkligt telefonsamtal