Vad är grundläggande rengöring?

Facebook
Twitter
LinkedIn

För de flesta städföretag är grundläggande rengöring en integrerad del av tjänsterna. Även i Städfirman AB utförs den grundläggande rengöringen av lägenheter, hus, kontor eller industrikomplex pålitligt i Stockholm-området. Men vad betyder egentligen definitionen av ”grundläggande rengöring”? Som namnet antyder rengörs detta noggrant, eftersom grundläggande rengöring också ibland kallas ” intensiv rengöring”. Vid grundlig rengöring uppmärksammas områden som är särskilt svåra att komma åt. På detta sätt rengörs hörn, nischer och spår försiktigt från damm och smuts. Men golv och ytor får också särskilt uppmärksamhet. Detta tar bort envis smuts. Dessutom kommer slitna vårdfilmer att tas bort så att ytor och golv får en snygg look igen. Grundläggande rengöring bör upprepas med större intervall eftersom smuts och damm finns överallt. De flesta privata hushåll och företag väljer en årlig till halvårlig intensiv rengöring av rum, ytor och golv – mestadels i form av den så kallade ”vårstädningen”. Eftersom damm och smuts fortfarande samlas regelbundet blir det ett mellanrum eller en rengöring av underhåll som rekommenderas. Dessa är typer av rengöring där vissa rengöringsarbeten utförs, som måste upprepas regelbundet för att skapa en ren miljö. Detta inkluderar arbete som dammsugning och dammning. Vill du städa upp din lägenhet eller kontor i form av grundläggande städning från en professionell i Stockholm? Inga problem. Lär känna vår service och dra nytta av vårt professionella erbjudande.

Låt oss utföra professionell grundstädning i Stockholm

Som en del av en grundläggande rengöring eliminerar vi också alla djupare problemområden, som särskilt motståndskraftiga fläckar från alla typer av smuts. Beroende på dina behov sträcker sig den grundläggande städningen till enskilda områden – till exempel dina PVC-mattor eller trä- och stengolv – eller kompletta områden som t.ex. den underjordiska parkeringen, som är en integrerad del av många fastigheter, särskilt i Stockholm. Våra anställda känner inte bara till den professionella och korrekta användningen av de optimala rengöringsmedlen, utan säkerställer också att allt avloppsvatten, rester och förpackningsmaterial bortskaffas på rätt sätt. För mer information om vilken grundläggande rengöring vi står till ditt förfogande för i Stockholms-regionen. Kontakta oss som byggnadsrengöringsspecialister. Vi skulle gärna ge dig ett erbjudande om en professionell grundläggande städning. Det spelar ingen roll om du som privatperson vill att vi ska rengöra ditt eget hus ordentligt eller om vi ska frigöra envis smuts från kontor eller skolor. Vi är inte rädda för utmaningar. Det är bäst att få råd om grundläggande rengöring i Stockholm just nu. Som specialist på städning av byggnader är vi en städfirman i Göteborg den absolut mest lämpade.

Hur utförs grundläggande rengöring?
För grundläggande städning är det första steget att göra lager hos kunden. Grov smuts avlägsnas sedan från golv och ytor innan intensiv rengöring utförs.
Textilbeläggningar:
När du rengör textilbeläggningar noggrant, ska du dammsugas i förväg. Detta följs av en punktbehandling (frigöring). När denna behandling är klar moppas golvet ordentligt.

Hårda golv
En annan procedur krävs för grundläggande rengöring av hårda golv (t.ex. PVC eller linoleum). Dessa måste rengöras noggrant med jämna mellanrum. Här avlägsnas det applicerade glansen och det skyddande skiktet i form av en grundläggande rengöring, eftersom dessa snabbt ser försummade ut beroende på inspektionsfrekvens. Om den gamla vårdfilmen har tagits bort helt, täcks golvbeläggningen igen. En ny vårdfilm appliceras om det vattentåliga hårda golvet är ny belagt. Efter en professionell grundläggande städning lyser de flesta hårda golv i ny prakt och lämnar ett nytt intryck. Med grundläggande rengöring av specialistföretaget Städfirman AB. Du kan anta att grundlig rengöring utförs försiktigt. Vi använder biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel för intensiv rengöring och ser till att alla hälsa och säkerhetskrav på arbetsplatsen uppfylls på ett tillförlitligt sätt

Mer att upptäcka

Transport av pall på morgonen

Ni kommer inte att tro mig. Minns ni att jag för ett tag sedan skrev att jag fått ett väldigt märkligt telefonsamtal